piątek, 8 lipca 2016

Koreczki z winogronem i serem pleśniowym



Niecodzienne koreczki w wykonaniu Przemka. Nasz Przemek proponuje koreczki z winogron, sera pleśniowego i orzechów. Wypróbujcie sami czy wam posmakują, bo u nas zniknęły w mgnieniu oka. 




Składniki:

czerwone winogrona
ser pleśniowy
orzechy włoskie
wykałaczki


Winogrona umyć, osuszyć i przekroić na pół. Ser pleśniowy pokroić w kostkę. Na wykałaczki nadziewać polówkę winogrona, orzecha i kostkę sera pleśniowego, i na koniec drugą polówkę winogrona rozcięciem w dół aby koreczki były stabilne. 









1 komentarz:


  1. Hej!

    Zapraszam Cię serdecznie do wzięcia udziału w kulinarnym- danie z kaszą w roli głównej. Do wygrania trzy książki Wandy Jackowskiej "Kaszomaniak"


    http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2016/07/konkurs-kulinarny-przepis-z-kasza-w.html

    Pozdrawiam,
    Kaśka

    OdpowiedzUsuń