Wafle Olki na szybką rękę
Czegoś takiego to jeszcze u nas nie było.. Nie jest to może wykwintne danie, ale dla początkujących w kuchni w sam raz. Dziecinnie proste, okrutnie słodkie, te wafle znajdą swoich fanów, a może i fanatyków...
Składniki:
masa kajmakowa
margaryna
wafle
Margarynę rozwiercić na puszysta masę, dodawać po łyże masy kajmakowej i dalej ucierać. Masę podzielić na 4 części i smarować nią wafle, przycisnąć czymś ciężkim i płaskim na kilka godzin.
Składniki:
masa kajmakowa
margaryna
wafle
Margarynę rozwiercić na puszysta masę, dodawać po łyże masy kajmakowej i dalej ucierać. Masę podzielić na 4 części i smarować nią wafle, przycisnąć czymś ciężkim i płaskim na kilka godzin.
Komentarze
Prześlij komentarz